Viziunea și valorile echipei V+O

#1

Suntem sinceri.

Suntem sinceri cu noi însine, echipa din care facem parte, clienții și comunitatea din jurul nostru. Am învățat să spunem onest ceea ce credem că este mai bine pentru clienții pe care îi reprezentăm. Suntem fideli comunităților din care facem parte și deschiși spre noi perspective. Credem că ADN-ul organizației noastre s-a format în jurul onestității și punem în prim plan transparența în toate proiectele pe care le desfășurăm.

femeie corporate care exprima sinceritatea

#2

Suntem unul.

Ne-am sudat într-o echipă pasionată, diversă și creativă. Acționăm ca parte dintr-un întreg și ne-am format în jurul ideii de grijă pentru celălalt. Suntem uniți și acționăm împreună, construim și împărtășim o varietate de experiențe care ne completează atât personal dar și ca echipă. Împreună știm că putem face mai mult și putem merge atât de departe pe cât ne putem imagina.

v+o unity clasping hand

#3

Suntem implicați.

Concepem proiecte și idei care inspiră, motivăm și provocăm comunitățile să interacționeze cu brandurile pe care le reprezentăm într-un mod cât mai pozitiv. Suntem vectori de trend pentru comunitățile în care activăm, implementăm proiecte cu impact pozitiv asupra prezentului și viitorului și ne angajăm să tratăm reputația clienților noștri la fel cum o tratăm pe a noastră.

v+o echipa implicata

#4

Suntem etici.

Integritatea este un principiu de neclintit ce ne ghidează toate acțiunile pe care le întreprindem, indiferent de contextul în care ne aflăm. Este un atu de care suntem mândri. Este o valoare pe care nu o negociem în munca noastră, în comportamentul nostru ca profesioniști și parteneri de business.
Acționând cu onestitate și integritate prin angajamentul nostru comun față de un comportament etic, putem construi și menține încrederea cu partenerii și clienții noștri.

v+o communication etica

Fiecare decizie pe care o luăm, fiecare strategie și fiecare serviciu sunt ancorate în valorile noastre.