Programe de training / Team Building pentru grupuri mici

poza carev sugereaza spiritul de echipa

Evenimentele corporate de consolidare a echipei revin în atenţie pentru că din ce în ce mai multe companii realizează că nu se poate ca angajații să fie puși în aceeași întâlnire online, iar liderii de organizații să se aștepte ca toţi să relaţioneze din proprie iniţiativă.
Mai mult, dezvoltarea competențelor de comunicare ce depășesc fişa locului de muncă a fiecărui angajat este esențială.

Evenimentele de team building sunt parte esențială a efortului de a asigura o stare generală optimă, fie că vorbim de sănătate emoțională, fizică sau socială.
De la performanțe ridicate până la facilitarea creșterii personale, jocurile și antrenamentele de consolidare a echipei sunt instrumente puternice pentru a ridica nivelul de implicare al membrilor echipei.

Respectăm regulile impuse de Covid-19 și organizăm evenimente în locații dedicate, testând toți participanții și respectând normele necesare. 

De asemenea, vom oferi un serviciu medical complet la locație pentru a efectua testul rapid Cavid-19 tuturor participanților.

servicii team building v+o communication distantare sociala
persoane corporate care zambesc in teambuilding

Ne-am specializat în construirea de spiritului de echipă  – oferind activități distractive și unice, special concepute și optimizate pentru grupuri mici sau echipe.
Acest lucru oferă un mod mai prietenos și mai intim de a apropia oamenii într-un mod distractiv și non-confruntativ.
Ne-a făcut întotdeauna plăcere să avem oportunitatea de a lucra cu grupuri mici și am dezvoltat o gamă largă de activități și jocuri de team building, optimizate pentru echipe de până la 25 membri.