Cooperarea economică dintre Grecia şi Macedonia de Nord ajută grupul V+O să se extindă în regiune

  • septembrie 22, 2021
  • 3 min read

Cel mai mare grup de comunicare din sud-estul Europei, cu sediul central la Atena, V+O Group, a deschis cea de-a şaptea filială în Macedonia de Nord, în contextul oportunităţilor create de investiţiile în creştere în mediul de afaceri al micii ţări balcanice.

Practic, Grecia este cel de-al treilea cel mai mare investitor străin în Macedonia de Nord, după Marea Britanie şi Austria, şi acest fapt a contribuit la decizia de a deschide un birou V+O la Skopje sub conducerea unui veteran în comunicare cu o carieră la nivel de UE, Adela Gjorgjioska, cu un puternic background în agenţii de PR din Londra şi Strasbourg, precum şi în ministerul afacerilor externe al Republicii Macedonia de Nord, în calitate de consultant de comunicare.

V+O Macedonia de Nord va oferi servicii strategice de comunicare și consultanță companiilor, mărcilor și organizațiilor globale și naționale, care operează pe piața locală. Aceste servicii vor include, printre altele, planificarea strategică, relațiile cu mass-media, afaceri publice, implicarea părților interesate, gestionarea crizelor și a problemelor.

V + O Group este acum prezent în 7 țări, cu aproape 150 de profesioniști în relații cu clienții, deservind peste 190 de clienți care se adresează unui total de 60 de milioane de consumatori.

poza Adela Gjorgjioska v+o communication grup

“Deschiderea filialei noastre din Macedonia de Nord vine într-un moment unic, plin de provocări şi oportunităţi. Am găsit în Adela un partener de încredere şi cu experienţă, care este alături de noi în efortul de ne ajuta clienţii, de a creea valoare adăugată pentru ei şi pentru reţea. Combinaţia de talente locale de mare calitate şi amploarea operaţiunilor Grupului nostru în regiune reprezintă o ofertă consistentă. Suntem foarte încântaţi de ceea ce urmează”, a declarat Yiannis Olympios, CEO şi co-fondator al V+O Group.

Cu o experiență de peste 15 ani pe piața din România, V+O Group România oferă clienților soluții de comunicare 360 – de la strategie, creație, servicii de PR clasic și digital, social media, până la servicii pentru producția print și audio-video și organizarea de evenimente – prin intermediul companiilor Bakers Digital, V+O Communication și Unlimited Production.

V+O Communication este membră a unui grup de comunicare integrat, independent și lider în regiunea EMEA. Cu peste 130 de angajați, 110 clienți și peste 250 milioane de consumatori, agenția dorește să fie partenerul strategic pentru fiecare companie, insituție sau organizație nonguvernamentală.