POLITICĂ DE PROTECŢIA DATELOR

Sunteti pe web-site-ul www.vandp.ro (“website-ul”) care apartine si este administrat de:
V Plus O Communication SRL, cu sediul in strada CALEA FLOREASCA NR.61, CORP C, PARTER, CAM.1, SEC.1, BUCURESTI, inmatriculata la registrul comertului sub nr. J40/3946/2006, CIF: RO18462460, cont – RO86 BUCU 046 504 292 511 RO01 CONT CURENT RON deschis la ALPHA BANK, reprezentata prin administrator Visa Loredana.

Denumite in prezentul document in mod colectiv „Vando” sau „Societatea”.

Prin aceasta politica de protectia datelor dorim sa va informam despre modul in care vom prelucra datele cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le furnizati cu ocazia vizitarii Web-site-ului nostru.

Un prim aspect pe care dorim sa vi-l aducem la cunostinta este acela ca am luat masurile necesare pentru ca prelucrarea datelor dumneavoastra sa se realizeze in conditii de siguranta si sa nu fie accesate sau dezvaluite tertilor sau oricaror persoane care nu trebuie sa le cunoasca. Siguranta datelor dumneavoastra este o obligatie pe care ne asumam sa o respectam intotdeauna.

Desi nu avem o pagina interactiva de contact, daca ne veti contacta utilizand datele de contact pe care le gasiti pe Web-site-ul nostru, va vom putea solicita date personale precum: numele si prenumele dumneavoastra, adresa de email si denumirea companiei in numele careia ne scrieti, daca este cazul, numarul de telefon, pentru a putea da curs solicitarilor dumneavoastra transmise cu ocazia contactarii noastre.

In toate situatiile in care accesati Web-site-ul nostru, vom putea colecta in mod pasiv si date precum: adresa de IP a device-ului folosit de dumneavoastra, tipul device-ului, tipul de browser pe care il folositi, precum și orice termeni de căutare pe care îi introduceți pe Web-site-ul nostru. Serverul nostru web procedeaza la agregarea acestor informații pentru a monitoriza nivelul de activitate pe Web-site-ul nostru, pentru a evalua eficacitatea acestuia și pentru a imbunatati conținutul, pentru a va face vizita o experienta usoara si placuta. Aceste date sunt colectate insa anonim, asa incat nu pot conduce la identificarea dumneavoastra. Mai multe detalii gasiti si in Politică de Cookies.

Dorim sa acordati o atentie sporita si atunci cand ne transmiteti date personale ce nu va apartin, precum date de contact, si care ar apartine unei alte persoane sau atunci cand ne solicitati sa facem anumite demersuri ce privesc o alta persoana. Va rugam sa va asigurati ca ati obtinut consimtamantul acesteia pentru a ne furniza datele sale si ca acele date sunt corecte, Vando urmand a fi exonerata de orice raspundere in aceste situatii.

Daca, prin natura mesajului sau solicitarii dumneavoastra, vom fi nevoiti sa contactam persoana indicata de dumneavoastra, trebuie sa stiti ca va trebui sa dezvaluim acesteia sursa datelor pe care le detinem despre persoana sa, respectiv numele dumneavoastra.

In situatia in care motivul corespondentei dintre noi implica transmiterea de date cu caracter personal despre dumneavoastra sau alte persoane de la care aveti acceptul in acest sens, prin posta electronica, va recomandam sa limitati la minimum transmiterea de date cu caracter personal in cuprinsul emailului, procedand mai degraba in includerea acestor date intr-un document pe care sa il parolati si apoi sa ni-l transmiteti pe email, urmand a ne comunica parola prin sms, telefonic sau alta varianta (nu email). De aceeasi maniera vom proceda si noi cand va vom trasnmite date cu caracter personal.

Scopul pentru care prelucram datele dumneavoastra este acela al derularii comunicarilor cu dumneavoastra, furnizarii de raspunsuri la solicitarile dumneavoastra sau orice alt scop, in functie de motivul pentru care ne contactati.

Temeiul juridic al prelucrarii datelor este consimtamantul dumneavoastra (art. 6 alin. 1 lit. a) din Regulamentul 679/2016) dar poate fi si interesul nostru legitim (art. 6 alin. 1 lit. b) din Regulamentul 679/2016), in functie de motivul pentru care ne contactati.

Datele pe care le colectam vor fi prelucrate pe perioada atingerii scopului, dupa cum este mentionat mai sus, pana la finalizarea comunicarilor cu dumneavoastra si dupa aceasta, pe perioada necesara apararii drepturilor noastre in cazul aparitiei unei situatii litigioase.

La datele personale au acces salariatii Societatii, dar pot avea acces in mod incidental furnizorul de service IT ce gazduieste web-site-ul nostru, precum si orice alti destinatari, in functie de motivul pentru care ne-ati contactat.

Ne vom asigura in toate situatiile ca datele pe care le vom furniza tertilor, daca acest lucru este impus de solicitarile dumneavoastra, vor fi cele strict necesare indeplinirii de catre acestia a obligatiilor lor contractuale si vor fi prelucrate doar pana la finalizarea prestarii acestor servicii.

Intrucat dorim ca datele pe care le detinem despre dumneavoastra sa fie actualizate, va rugam sa ne informati despre orice schimbare intervenita asupra datelor ce va apartin.

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea acestora, de a solicita restrictionarea prelucrarii, de a va opune prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor si dreptul de a se adresa cu o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Bdul. General Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, www.dataprotection.ro, tel: 0212525599; email: anspdcp@dataprotection.ro

Beneficiati si de dreptul de a va retrage consimtamantul, situatie in care va informam ca acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrarii datelor dumneavoastra inainte de aceasta retragere.

Pentru exercitarea oricaror drepturi ale dvs., va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul nostru sau responsabilului nostru cu protectia datelor la adresa de email office@vando.ro